They called her Giovane, but she preferred ‘her.’

Vrouwelijk, toegankelijk, maar met pit én Belgisch: dat is de kleding van her. Het merk, dat sinds 1998 bekend stond als Giovane, heeft een transformatie ondergaan en drukt zijn unieke karakter nu nóg duidelijker uit. Plezier in mode staat centraal bij her. – iets wat duidelijk te zien is in de nieuwe Spring/Summer 2020 collectie.

What’s in a name? Vrij veel, zo blijkt. De naam ‘Giovane’ voelde toch niet helemaal juist voor het vrouwelijke, on-trend en feel-good kledingmerk dat nu doorgaat als her. Waar Giovane wat Italiaans en mannelijk klonk, vat her. de essentie van het merk op gebalde wijze samen.

Stijlvolle kleding ‘zonder gedoe’ voor vrouwen die baan, huishouden en sociaal leven combineren op dynamische wijze mét een vrouwelijke touch. Alle items worden ontworpen in België en zijn dan ook herkenbaar aan hun authentieke en kwaliteitsvolle karakter; precies waar mode van Belgische bodem om bekend staat.

Her. wil vrouwen – in België, maar ook zeker wereldwijd – inspireren om een vol en bruisend leven te leiden. De nieuwe naam past goed bij deze internationale focus. Tegelijk klinkt het fris genoeg om ‘future-proof’ te zijn en alle toekomstige collecties van het merk te representeren.

VIJF STIJLVERHALEN

Veranderingen geven nieuwe energie zo blijkt. Naast de naamwisseling, onderging her. ook een volledige rebranding op vlak van logo, tagline, kledinglabels, noem maar op. Het enthousiasme dat wordt belichaamd door de nieuwe identiteit van her., blijkt duidelijk uit de Spring/Summer 2020 collectie. Het inspirerende verhaal van een vriendinnengroep neemt hierbij de hoofdrol.

We volgen vijf vriendinnen, met ieder hun eigen verhaal en stijl, die samen een weekendje weggaan om hun vriendschap te vieren. Deze trip noemen ze de ‘Urban Safari’ (tevens de naam van de collectie): een weekend zonder partners, werk en kinderen, maar mét elkaar.

Verbondenheid in verscheidenheid is een belangrijk thema voor her., dat een breed scala aan modebewuste vrouwen stijlvolle kledingitems wil bieden. ‘Dress to always look and feel at your best’ is het devies; net als de vijf vriendinnen die ieder een specifiek stijlaspect binnen de collectie vertegenwoordigen.